Info

Wil je meer weten over onze vereniging, technieken en spelregels van het (jeugd)basketballen? Op deze pagina vind je formulieren, links en fimpjes, allemaal rondom basketbal! 

Inschrijfformulier

Vind je basketballen zo leuk dat je het elke week wilt doen? Wordt dan lid van onze vereniging! Vul het inschrijfformulier in en neem het mee naar de training of e-mail het naar onze ledenadministratie.

(Jeugd)spelregels

Basketbal is een snelle sport waarbij goed samenspelen essentieel is. Om het eerlijk te houden, heeft de Nederlandse Basketball Bond wedstrijdreglementen en aanvullende handboeken opgesteld. Deze vind je hier:

Fluiten en tafelen

Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld moeten de regels in de gaten gehouden worden. Dit wordt gedaan door scheidsrechters en tafelaars (score bijhouden). Wil jij ons hierbij helpen? Indien nodig, zorgen wij voor de opleiding.

Contributie

De contributie voor BV Hillegom '85 is door het bestuur voor seizoen '21-'22 als volgt vastgesteld:
U10: € 180,-
U12: € 195,-
U14: € 210,-
U16: € 220,-
U18: € 230,-
HS1: € 260,-

Niet competitie-spelende leden betalen 60% van de contributie. De contributie wordt in 3 termijnen geïnd, meer informatie hierover ontvang je bij inschrijving of via onze nieuwsbrief.

Covid-protocol

Binnen onze basketbal-vereniging vinden wij het belangrijk om op een gezonde, veilige manier te trainen en te spelen. Wij houden ons daarom aan het COVID-protocol zoals door de Rijksoverheid is voorgeschreven. De laatste versie van dit protocol kun je hier vinden:

Huisreglement

Hoewel plezier in het basketbal spelen binnen onze vereniging voorop staat, hebben we ook een aantal regels met elkaar afgesproken. Deze zijn vastgelegd in het Huishoudelijk Reglement. Je kunt het reglement hieronder inzien.