Contact

Bestuur

Ron Borst, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nathalie Brouwenstijn, wedstrijdsecretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arjan de Goede, ledenadministratie en algemene zaken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arjan Bons, Penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maikel Hocker, algemene zaken

Muriël van den Berg, Technische commissie


Open vacatures :

Bestuurssecretaris : De secretaris is een algemeen aanspreekpunt voor buitenstaanders en leden, zorgt voor een goede verslaglegging (bijv. het maken van notulen tijdens vergaderingen) van informatie betreffende de vereniging. De secretaris moet daarom gestructureerd en geordend kunnen werken.

Vertrouwenspersoon : Welke ouder zou zich beschikbaar willen stellen als vertrouwenspersoon? Een vertrouwenspersoon is iemand tot wie leden zich kunnen wenden bij bijvoorbeeld grensoverschrijdend gedrag van kaderleden.

Razende Reporter : Wie vindt het leuk om met regelmaat verslag te doen van wedstrijden, toernooitjes en andere activiteiten op de club (clinic, uitreiking prijs etc) op Facebook, Instagram, website en nieuwsbrief.

Heb je interesse in één van deze vacatures? Neem contact op met één van de bestuursleden!

Clubinformatie - lid worden

Sporthal de Vosse